Steunkousen en cream

Waarom geen crème bij steunkousen?

 

Waarom mag ik geen zalf, olie of vet onder de kous op de huid aanbrengen? In het breiwerk van therapeutische elastische kousen zijn vaak rubberdraden verwerkt. Zalven, oliën en vetten tasten rubber aan, waardoor de draden kunnen breken.
 
Maar wat kan en mag dan wel

 

U kunt 's avonds voor het slapen gaan, als de kousen uit worden getrokken, de benen invetten. Gebruik geen lotions, maar liever een wat vette crème
De crème verzacht, kalmeert en verzorgt de huid en zorgt voor ontspanning van de benen tijdens de nacht. Het ondersteunt de normale vochtbalans en versnelt het herstel van uw huid. Gebruik gerust de voet crème ook op de benen 
Een speciale verzorgingscrème voor gebruikers van therapeutische elastische kousen in ons assortiment is de nieuwe mouse-serie. 
Dit is een crème in schuimvorm, die zeer geschikt is voor het gebruik onder therapeutisch elastische (steunkousen). De verschillende expres schuimen bevatten 15%, 10% of 5% Ureum de crème is hierdoor ook zeer geschikt voor de verschillende behoeftes van de huid. Zijn niet vet en worde zeer snel door de huid opgenomen.
 
Voor de beste combinatie gebruik je s'morgens bij het aantrekken van de kousen de express schuim en s'avons voor het naar bed gaan de cream variant. Beide mogen indien nodig ook op de benen worden gebruikt.